Un concert de Ferran Palau i activitats familiars centraran la 5a edició de l'Hora Feliç al Centre Històric

Un concert de Ferran Palau i activitats familiars centraran la 5a edició de l'Hora Feliç al Centre Històric

La iniciativa és farà el dissabte 28 de setembre amb l’objectiu de dinamitzar durant tot el dia el comerç, l’hostaleria  i la vida d’aquest entorn, amb propostes d’animació i teatrals i amb un concert a càrrec del cantautor Ferran Palau.

 

Dijous, 19 de Setembre de 2024

Tot està a punt perquè dissabte de la setmana que ve, 28 de setembre, se celebri la cinquena edició de L’Hora Feliç, organitzada per l’Ajuntament de Manresa. L’activitat està inclosa en el nou Pla de Promoció i Dinamització del Comerç Local que impulsa l’Ajuntament conjuntament amb la UBIC i les associacions de comerciants de la ciutat.

L’Hora Feliç és una iniciativa que va néixer l’estiu del 2020 amb l’objectiu de dinamitzar el comerç, l’hostaleria i la vida del Centre Històric de la ciutat. Enguany, la jornada d’activitats se celebrarà al Claustre del Museu del Barroc, a la Plana de l’Om, a la plaça del Carme, al carrer Sant Miquel i a la plaça Clavé.

En aquesta edició, es recupera el magazín en directe, una iniciativa que es va fer en la primera edició. L’Hora Feliç es desenvoluparà en dues franges horàries, matí i tarda, i inclourà entrevistes, tres microespectacles, un escape room al Claustre del Museu del Barroc de Catalunya i un concert del cantautor Ferran Palau com a acte de cloenda.

Al matí, de 10 a 13 h, des del Claustre del Museu del Barroc de Catalunya, es farà el magazín en directe amb l’explicació de la jornada i amb entrevistes sobre temes d’actualitat de la ciutat, que es podrà seguir a través de l’Instagram de Pro Manresa. Al mateix espai tindrà lloc un escape room, titulat ‘El cofre del tresor’, on els participants gaudiran d’una història immersiva amb música i àudios per descobrir l’entorn del Museu de Barroc.

A la tarda, de 18 a 20 h, el magazín en directe es farà des de la Plana de l’Om. Mentrestant, tres espais del Centre Històric (la plaça del Carme, la plaça Clavé i el carrer Sant Miquel, davant del forn de pa Montlló) acolliran tres espectacles amb sessions a les 18.30 h, a les 19 h i a les 19.30 h.

L’espectacle a la plaça Clavé anirà a càrrec d’Ós mandrós, narrador oral; a la plaça del Carme hi haurà l’espectacle de titelles ‘Solista’ de Rocamora Teatre; i al carrer Sant Miquel l’obra de microteatre ‘El dia que vaig sentir-ho tot’, de la Companyia la Consol.

La jornada finalitzarà a les 8 del vespre, a la Plana de l’Om, amb el concert del músic i compositor Ferran Palau, que retorna a l’escena musical per presentar el seu nou treball titulat ‘Plora aquí’.

(*) Peu de foto: Fotografia promocional del cantautor Ferran Palau