Dilluns s'obren les inscripcions als Espais Creatius i al curs per aprendre a utilitzar el mòbil i internet

Dilluns s'obren les inscripcions als Espais Creatius i al curs per aprendre a utilitzar el mòbil i internet

L'Ajuntament de Manresa reprèn el nou curs amb una programació de tallers i activitats culturals per a adults amb una mirada inclusiva i comunitària al Casal de les Escodines i al Centre Cívic Selves i Carner. Les inscripcions romandran obertes des del dia 9 de setembre a les 10 h i fins a exhaurir les places oferides.

 

Dijous, 05 de Setembre de 2024

A partir del dilluns vinent, 9 de setembre, s'obre el període d'inscripcions de les quatre activitats programades: Dansa Creativa, Escriptura Creativa, Cor de Dones i el Curs "Aprèn a utilitzar el mòbil i internet".

La Dansa Creativa, dinamitzada per la Maria Ribera, convida els participants a gaudir d'un moment d'experimentació del cos, l'autoconeixement i les vivències amb el grup a través del moviment i l'expressió corporal.

Pels amants de la literatura, el taller d'Escriptura Creativa és una bona oportunitat per iniciar-se i ampliar sabers en l'art d'escriure, a càrrec deZulimaMartínez.

El Cor de Dones, dirigit per la Maria Ribot i impulsat conjuntament amb la regidoria de Feminismes i LGTBI, és una proposta oberta a totes aquelles dones que, independentment de si tenen coneixements musicals o no, puguin compartir un espai segur i amable on fer vincles a través del cant coral.

El Curs “Aprèn a utilitzar el mòbil i internet”, dinamitzat per la SofíaGómez i Maria Alba Riu, s’adreça a totes aquelles persones novelles en l'àmbit de l'ús de l'ordinador i el mòbil, amb l'objectiu que puguin ser autònomes amb aquests aparells i facilitar el seu ús.

Les inscripcions es podran fer a través de la web de Manresa Cultura: https://www.manresacultura.cat/web/menu/14942-espais-creatius; o bé per telèfon o de forma presencial als centres cívics: Centre Cívic Selves i Carner (938727477) i Casal de lesEscodines(938725454). Les inscripcions al taller d'Escriptura Creativa caldrà formalitzar-les a través de l’enllaç: https://www.manresa.cat/seu/menu/fitxa/1193 Totes les activitats són gratuïtes, excepte el taller d'Escriptura Creativa.

Aquesta programació d'activitats la promou la regidoria de Cultura i Llengua de l'Ajuntament de Manresa.

(*) Peu de foto: Actuació del Cor de Dones, dirigit per Maria Ribot