L'Espai Jove Joan Amades acull  'Petricor', una exposició d'Aina Sallés Perramon

L'Espai Jove Joan Amades acull 'Petricor', una exposició d'Aina Sallés Perramon

La mostra de pintura es pot visitar fins al 31 d'octubre a ExpressArt, l’espai d'exposició gratuït per a joves artistes que ofereix la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Manresa.


Dijous, 14 de Setembre de 2023

A partir d’avui es pot visitar a l’Espai Jove Joan Amades l'exposició de pintura ‘Petricor’, de la jove artista Aina Sallés Perramon.Petricor és l’olor de la primera pluja després d’un temps de sequera. L’aigua, el sol i la natura són els elements principals de l’exposició de colors vius que proposa l’artista.

L’Aina Sallés és nascuda a Manresa i actualment viu a Camps, s’ha format en Belles Arts i Art Teràpia. És il·lustradora de contes, muralista i pintora de quadres. Coneguda també per la seva tradició de fer calendaris des de fa més de 10 anys. Podeu saber-ne més al seu web www.ainasalles.com

L’exposició és oberta fins al 31 d’octubre, de dilluns a divendres de 16 a 19 h i els matins de dilluns, dimarts i dijous de 9 a 14 h a l’Espai Jove Joan Amades (carrer Sant Blai, 14).

Si ets jove i artista, la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Manresa ofereix dos espais per exposar de forma gratuïta: l'Espai Jove Joan Amades (carrer Sant Blai, 14) i el Casal de Joves La Kampana (plaça d’Icària, s/n).

A més, també hi ha la possibilitat de dur a terme un taller artístic adreçat a persones joves. Per a més informació o per exposar a l’Espai ExpressArt, els joves interessats poden sol·licitar-ho a a través del correumanresajove@ajmanresa.cat, o bé per telèfon al 93 877 13 60 i per WhatsApp al 676 664 142.