La plaça Major acollirà el divendres 23 de juny la revetlla infantil sense petards

La plaça Major acollirà el divendres 23 de juny la revetlla infantil sense petards

Imagina’t i Ajuntament de Manresa organitzen la 24a edició de revetlla per als més petits, amb una gran festa familiar a la plaça Major

 

Dijous, 15 de Juny de 2023

Divendres de la setmana vinent, 23 de juny, quan finalitzi l’acte de l’arribada de la Flama del Canigó, organitzat per Òmnium Cultural Bages-Moianès, cap a les 20 h del vespre a la plaça Major, començarà la 24a edició de la revetlla de Sant Joan infantil organitzada per l’Ajuntament de Manresa i Imagina’t .

La festa comptarà amb l’espectacle musical per a públic familiar ‘La Gran Festa’ de la companyia Els Salats (bateria, baix, guitarra elèctrica i cantant) que oferiran una hora de danses per a totes les edats, fent ballar al ritme de cançons que segurament mai no hauran escoltat abans. Un espectacle amb molta canya i molt d’humor, ideal per a tota la família.

Quan es faci fosc, s’encendrà la foguera i a continuació es podrà continuar gaudint una estona més de música i danses.

La regidora de Cultura en funcions de l’Ajuntament de Manresa, Anna Crespo Obiols; i els representants d’Imagina’t, Joan Vilà Ascón i Fina González Valls han presentat el cartell de la festa i han convidat el públic familiar a gaudir d’una revetlla a Manresa i han recordat que és una festa sense petards.

El cartell de l’edició d’enguany és una creació de Mireia Lao Torner (@mi.la.to) dissenyadora gràfica i il·lustradora manresana de23anys. Va estudiar el grau de disseny gràfic a l’Escola d’Art i Disseny La Llotja de Barcelona i ha complementat la formació amb un curs d’il·lustració digital i un altre de tipografia, lettering i cal·ligrafia.La il·lustració intenta plasmar en un to festiu i des d’una visió infantil la revetlla de Sant Joan, una de les tradicions més màgiques de l’any.

(*) Peu de foto: La regidora de Cultura en funcions de l’Ajuntament de Manresa, Anna Crespo Obiols; i els representants d’Imagina’t, Joan Vilà Ascón i Fina González Valls, presentat el cartell de la revetlla