2022


El Ple de l’Ajuntament, en sessió del dia 17 de febrer del 2022, va aprovar inicialment les bases específiques reguladores de l’atorgament de subvencions de l’Àrea de Drets i Serveis a les Persones.

Per resolució de 28 de febrer del 2022 es va aprovar la convocatòria  per al programa de Cultura, Ensenyament i Esports, que estableix el termini per la presentació de sol·licituds fins al 8 d’abril del 2022.

Al programa de Cultura s'hi preveuen dues línies de subvencions:

cultura 1/2022

Projectes i activitats de promoció i difusió cultural.

Té per objecte les activitats de difusió de les arts escèniques i musicals, les arts plàstiques i visuals, la cultura popular i festiva, la difusió i recerca del patrimoni o altres projectes de difusió cultural i les activitats de creació artística i difusió de la cultura a la ciutat de Manresa, promogudes per associacions sense ànim de lucre o altres persones jurídiques, que es duguin a terme en el transcurs de l'exercici 2022.

cultura 2/2022

Projectes i activitats orientats a la millora organitzativa i gestió estratègica d’associacions culturals.

Té per objecte la promoció de les actuacions orientades a generar processos de millora organitzativa i de planificació estratègica de les associacions culturals sense ànim de lucre, que es duguin a terme en el transcurs de l'exercici 2022 i a pal·liar les dificultats per fer front a les despeses de funcionament associatiu degut a la manca d’ingressos per la impossibilitat de mantenir l’activitat com a conseqüència de la pandèmia.

Modalitat A. Processos i activitats d’enfortiment i perfeccionament organitzatiu

Modalitat B. Ajuts al funcionament associatiu

JUSTIFICACIÓ SUBVENCIONS 2022

A  l'article 12 de les bases específiques de l'atorgament de subvencions dels Serveis a les Persones per a l'any 2022, així com als articles 5 i  6 del Programa de Cutura, en les seves dues modalitats (A i B), trobareu tot allò que fa referència a la justificació.

Entre d'altre documentació cal emplenar el formulari específic de Cultura que trobareu a l'apartat documents.