Saps qui t'alimenta?
A càrrec de Pep Bover, pagès, tècnic especialista agrari i responsable de Cal Pauet, Maria Costa Ferrer, de L’Escairador, i Quim Fargas, viticultor del Celler Fargas-Fargas
Moderació: Alba Rojas, activista en els àmbits del cooperativisme i la sobirania alimentària
Tries el que menges? On compres el menjar que cada dia portes a taula? Saps d’on venen aquests aliments? Com se’n reparteixen els marges econòmics i els riscos? Quin impacte té la teva tria sobre el paisatge, l’equilibri territorial, el patrimoni rural...? Quin impacte té en la teva salut i en la del planeta? Consideres prioritari un alt grau de sobirania alimentària?
Coordinació: Ton Armengol i Puig.
Col·laboració: DO Pla de Bages
Organització: Escola Agrària de Manresa
Podeu visionar la conversa al canal de YouTube de Manresa Cultura o a la pàgina web de Ciutat Àgora