Pessics de Xocolata
A càrrec de Lluc Crusellas, pastisser
Moderació: Judith Càlix, directora de la revista Cuina
El primer contacte que Lluc Crusellas va tenir amb la pastisseria va ser als 17 anys, quan va decidir formar part de l’equip de Nandu Jubany, a la partida de postres. Allà va trobar un espai on desenvolupar la seva creativitat i una bona sortida professional. Després del batxillerat, es va formar com a pastisser a l’Escola Espai Sucre i a l’Escola Hofmann.
Amb 21 anys, el 2017, va canviar la capital per Vic. A casa havia pogut créixer i es va posar al capdavant de la pastisseria El Carme. El moment àlgid de la seva carrera va arribar l’any 2021 quan es va convertir en el millor xocolater de l’Estat espanyol guanyant el World Chocolate Masters Spain i, un any més tard, el 2022, va fer realitat el somni de guanyar la final del World Chocolate Masters 2022.
Coordinació: Maria Alba Riu
Organització: Demarcació de la Catalunya Central del Col·legi de Periodistes