Cosmògraf

Graffitext: paraules que nodreixen

Projecte artístic becat per la Fundació Carulla. Graffitext és una experiència artística i de pensament dissenyada i dirigida per Marcos Xalabarder, periodista, dramaturg i fundador de l’Associació Escriptura en Viu, que fomenta l’escriptura com a eina de transformació social.

Amb quines idees alimentem el nostre pensament? Quants missatges ens empassem sense mastegar? Les paraules nodreixen o enverinen? 

El llenguatge també és un sistema alimentari compartit que ens pot beneficiar o perjudicar segons com l'utilitzem. Allò que diem o escoltem configura una visió del món que ens ajuda a créixer plegades o enforteix les nostres diferències.  

Graffitext és un dispositiu artístic multimèdia que permet projectar en l'espai públic el pensament crític col·lectiu a través de l'escriptura improvisada. Aquesta nit és l’oportunitat dels joves de fer sentir la seva veu a l’espai públic mitjançant paraules, colors, dibuixos i música en directe. A partir dels temes de debat de Cosmògraf 2024, que enguany està dedicat a l’alimentació, explorarem i expressarem la visió del món que ens envolta a través del llenguatge i com ens afecta, positiva o negativament.

Graffitext és un concepte d'intervenció artística urbana dirigit als més joves. Ha estat creat per Escriptura en Viu i becat pel programa SOS Cultura de la Fundació Carulla, que premia accions artístiques destinades al canvi social. 

Vine al Graffitext i descobreix com l'escriptura pot enderrocar murs i nodrir el món.

Organització: Centre Cultural el Casino i l’Associació Escriptura en Viu

Amb el suport de la Fundació Carulla

todayDia:
16/11/2024
watch_laterHorari:
20.00 h
placeLloc:
Plaça Sant Domènec