L'alimentació de quilòmetre zero en un món global
A càrrec de Jordi i Marc Rovira (Restaurant Els Casals) i Toni Massanés, gastrònom i director general de la Fundació Alícia
Moderació: Pere Palà Schönwälder, professor de la Universitat Politècnica de Catalunya i actualment director de l’Escola d’Enginyeria de la UPC Manresa
En aquesta xerrada explorarem punts de vista complementaris que ens ofereixen una mirada sobre les qüestions globals de l'alimentació i, alhora, sobre l'experiència local de quilòmetre zero. Descobrirem el dia a dia d'un projecte familiar, amb els seus èxits i desafiaments i abordarem l'acte polític que representa menjar, on cada decisió alimentària té implicacions que van més enllà del nostre plat. Aquest diàleg ens ajudarà a entendre com la nostra alimentació està connectada amb temes com la sobirania alimentària i els reptes de la pagesia, com ara el relleu generacional.
Coordinació: Pere Palà Schönwälder
Col·laboració: Fundació Alícia
Organització: UPC Manresa
Podeu visionar la conversa al canal de YouTube de Manresa Cultura o a la pàgina web de Ciutat Àgora.