Cosmògraf

Alimentació saludable en l'etapa escolar

A càrrec de Gemma Salvador, dietista-nutricionista de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, Subdirectora de Promoció de la Salut.

Moderació: Aloma Cuiné Comas, diplomada en Magisteri d'Educació Primària. Especialitzada en educació emocional i autoconeixement i innovació educativa

La xerrada titulada "Alimentació a l'edat escolar" serà presentada per Gemma Salvador, destacada dietista-nutricionista especialitzada en alimentació infantil. Durant la sessió, es tractaran temes clau com la importància d'una dieta equilibrada en el desenvolupament físic i cognitiu dels nens, la planificació de menús saludables i estratègies per fomentar bons hàbits alimentaris des de la infància. També s'abordaran qüestions relacionades amb al·lèrgies alimentàries, intoleràncies i la influència de la nutrició en el rendiment acadèmic i l'estat d'ànim dels nens. Aquesta xerrada oferirà una oportunitat valuosa per resoldre dubtes i adquirir coneixements essencials per garantir una alimentació saludable durant l'etapa escolar.

Coordinació: Aloma Cuiné Comas

Organització: Fundació Universitària del Bages

todayDia:
13/11/2024
watch_laterHorari:
19.00 h
placeLloc:
Sala d’actes del Centre Cultural el Casino (Passeig de Pere III, 27)